Dankzij Egon (moderator van onze FB groep) mag Keto voor Beginners van Viola’s Patisserie in Eindhoven wederom een fantastische Luxe en Ambachtelijke Keto High Tea voor twee personen weggeven!!!

Laat je ultiem verwennen in luxe met deze suikervrije keto high tea!

Deze fantastische prijs is zelfs voor Vlamingen de moeite waard om een dagje genieten in Eindhoven in te plannen, op een moment dat het covid-technisch verantwoord is.

Deze Keto High Tea voor Twee ter waarde van EUR 85,90 is koolhydraatarm én suikervrij. Ieder gerechtje bevat maximaal 2,5 gram koolhydraten!

Doe snel mee met deze GiveAway en maak een kans op deze geweldige prijs!

De bij deze winactie geplaatste foto’s van de Keto High Tea bij Viola’s zijn niet bindend, want hetgeen je gaat krijgen is afhankelijk van het seizoen en de inspiratie.

Corona-technisch zijn de tijden wat lastig op dit moment. De High Tea kan doorgaan aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. De winnaar van deze actie wordt vriendelijk verzocht 2 weken van tevoren te reserveren en toch in ieder geval even contact op te nemen met Viola om alles kort te sluiten.
Je kunt jouw winkansen vergroten door onder andere de GiveAway te delen op jouw Social. Klik snel op onderstaande link om deel te nemen aan deze fantastische actie!

Viola's Patisserie Keto High Tea Eindhoven - Ketodieet voor Beginners - België NederlandViola’s Patisserie Keto High Tea Winactie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.