Vandaag ben ik goed opgestaan, ik was goed uitgeslapen, ik had veel energie.

Mijn ontbijt ging er goed in alles was super.

Tot de gevreesde koffie naar boven kwam… Om een beetje uitleg te geven: ik drink heel erg graag koffie maar mijn man zet graag goede sterke.

Waar mijn maag niet zo goed tegen kan, dus weer buikpijn voor een goed paar uren.

Gelukkig kwam mijn familie die middag en had ik een goed afleiding voor de maagpijn.

We zijn dan even weg gegaan om iets te drinken en dit is wel een beetje lastig… Water was zowat het enige op de dranken kaart dat ik kon drinken, want sterke dranken zijn nooit echt mijn ding geweest.

Achter dat we afscheid hadden genomen hebben ik en mijn man dan ook beslist om iets te gaan eten in domino’s pizza.

Trots en met de gsm in de hand, waar ik had op opgezocht wat ik op keto kon eten in Domino’s, waren we dan ook naar daar vertrokken.

Mijn man bestelde dan ook eerst zijn pizza voor ik mijn vragen begon te stellen aan de kassier, het kwam er uiteindelijk op neer dat het enige dat ik kon eten in domino’s niet meer beschikbaar was.

Tuurlijk was ik er niet blij mee maar ik kon er ook niet echt iets aan doen we hadden dan maar besloten dat we de pizza voor mijn man gingen meenemen naar huis en ik daar voor mezelf keto vriendelijk eten ging maken.

Uiteindelijk heb ik dan ook maar iets kazigs gemaakt voor mezelf in de vorm van broccoloni mijn versie op macaroni maar keto proof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.