Disclaimer

Home / Disclaimer

Wij doen ons uiterste best om mensen die hun manier van eten naar een koolhydraatarme of keto-manier manier om willen zetten, op een zo goed mogelijke manier te motiveren, stimuleren en informeren. Echter, wij hebben geen medische achtergrond. Wij adviseren een ieder die veranderingen aan gaat brengen in zijn of haar levensstijl contact op te nemen met een medisch opgeleid persoon (zoals diëtist, huisarts, specialist, etc.).

Informatie of advies op deze website, social media en podcast dient niet ter vervanging van medisch advies.

Voor de informatie ten aanzien van de voedingswaarden, zoals deze worden vermeld in onze recepten en weekmenu’s, maken wij gebruik van de FatSecret database. Voor meer accurate informatie ten aanzien van de voedingswaarden van producten, verwijzen wij u naar de informatie op de verpakking, onze voedingswaardetabel voor groente en fruit of een andere officiële voedingswaardetabel.

De foto’s op de website zijn stockfoto’s, onze eigen foto’s en foto’s van groepsleden. Alle rechten zijn hierop voorbehouden. De foto’s op de website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.