Keto Korting

Home / Keto Korting

Ben je retailer / ondernemer? Neem dan eens een kijkje op Orderchamp. Hier vindt je 4.500 Europese merken op een digitaal inkoopplatform. Oók keto en low-carb producten (zoals bv van Nutrilicious Snacks en Lizza).
Als je onderstaande link gebruikt en jezelf aanmeldt, dan ontvang je een aankoopbon van EUR 150,= (en wij EUR 50,=).
Voor alle partijen leuk dus!
Orderchamp
orderchamp

Shoppen wordt nog leuker met korting. 🙂
Sommige bedrijven vinden het leuk om onze lezers, leden en volgers een korting aan te bieden op hun keto-proof producten. Gewoon. Omdat ze het ons gunnen.
En soms omdat één van onze artikelen over één van hun producten vermeld heeft.
Hoe dan ook… Hier vind je de kortingen voor je op een rijtje!
P.S. Geef het even aan ons door als een link niet meer werkt of als je slechte ervaringen hebt met het bedrijf! Je kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand formulier.

Keto voor Beginners 28 dagen menu - keto coaching nederland belgium
4 Weekmenu’s, Recepten en Boodschappenlijstjes. Uitgebreide basisinformatie én een voedingswaardetabel met 1.600 items. Digitaal boek EUR 4,95. Met de code 6K94F3UQ ontvangt u 5% korting!

iHerb - Keto voor Beginners - Ketodieet Producten
Zeer breed assortiment. Website boordevol supplementen, keto-producten en zoetstoffen zoals Monkfruit. Daarnaast ook een groot assortiment kruiden en homeopathische producten. 10% korting bij gebruik van de code AXW9749 voor een eerste bestelling. Voor bestaande klanten 5%.

Simply Keto - Ketodieet voor Beginners - Korting Nederland België
Website met veel koolhydraatarme en keto producten. Als je gebruikt maakt van de code “ketovoorbeginners” (zonder de quotes) op de website van Simply Keto, dan krijg je 10% korting op jouw bestelling. De code is geldig voor het hele assortiment, behalve aanbiedingen en adventskalenders.

Mattisson Keto Healthstyle - Ketovoor Beginners - Nederland België
15% Korting voor Ketovoren met de korting “Keto15” (zonder de quotes). Op deze website vind je veel handige keto-dingen, zoals: vanillepoeder zonder suiker, amandelmeel, wijnsteen bakpoeder, edelgist, psyllium en nog veel meer!

 

 

 

Helaas geen klantenkorting, maar je support wél Keto voor Beginners als je deze links gebruikt voor jouw bestellingen. Dit zijn overigens geen “random advertenties”, maar door ons uitgekozen webshops die keto producten aanbieden waar wij achter staan. Let wel op dat niet alle producten op deze websites keto zijn:

Body & Fit voor bijvoorbeeld Adam’s Brot, Smart Pasta, Elektrolyten en Proteïnepoeder:

Het Diabetesmagazijn.nl voor ketonenmeters om te kijken hoever je in ketose bent en hoe jouw bloedsuikerspiegel ervoor staat:
Diabetesmagazijn Ketonenmeter - Bloedtest Keto voor Beginners - Nederland België

 

De Firma Kaas… Maandelijks een heerlijk stuk boerenkaas in de brievenbus van lokale boeren. Lekker direct en 100% keto.

Uniek kaasabonnement bij de firma kaas

 

 

 

 

Heeft u een online shop waarin u keto-proof producten te koop aanbiedt en wilt u hier een leuke aanbieding voor onze lezers terugzien? Inclusief logo van uw bedrijf en link naar uw website? Informeer dan naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.