En het is al weer een nieuwe week.

Gisteren was het de weegdag van de groep, door het langer slapen en het later opstaan ben ik dat dan ook volledig vergeten.

Maar om het goed te maken heb ik me dan maar vandaag gewogen en gemeten, om even een idee te geven ik ben 35 dagen geleden begonnen als een persoon van 1.56 cm en een gewicht van 86 kg  en de cm had ik dan nog niet genomen.

Vandaag een goede maand later mits een paar extra dagen heb ik een gewicht van 81,7 kg en een 80 cm omtrek.

Als ik in het zelfde traject blijf gaan zou ik tegen december een goed 20 kg minder moeten wegen.

Ik ben eens benieuwd of dit werkelijk zou gaan.

voor medisch het ideale gewicht te hebben zou ik volgens mijn grootte 54 kg moeten wegen maar ik ben niet zeker of ik dit wel wil ik zou al blij zijn met 70 kg of met veel geluk 65 kg en dat is al enorm dromen.

Ik ben nu ook begonnen met een nieuwe manier van eten die ik leren kennen heb van Thomas Delauren.

Hij noemt dit de keto sandwich waar je een goede maaltijd eet in de ochtend bv. eieren met bacon en een goede koffie met room en dan ik de middag eet je een maaltijd met iets minder vet zodat je lichaam meer van je vetreserves moet nemen voor brandstof en natuurlijk eet je in de avond dan weer een iets vetrijke maaltijd zodat je lichaam brandstof heeft voor de avond door te komen.

Voorlopig werkt dit enorm goed voor mij ik heb dan ook niet veel honger en ik word ook niet flauw van het te weinig aan brandstof, niet dat ik te weinig heb maar ik merk dat mijn lichaam lastig doet ‘s morgens als ik niet deftig eet.

Meestal eet ik gemakkelijk een Chiapudding die ik gemaakt heb met een hand van macadamianoten liefst gezouten voor de extra sodium.

Ik ben even gestopt met vasten omdat ik me ook terug aan het klaar maken ben om terug naar school te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.