Hoofdpijn - Keto voor Beginners - Ketodieet Gezond AfvallenVandaag was ik moe opgestaan doordat het een late nacht was geworden gisteren.

Ik was nog altijd in ketose aangezien ik mij mooi aan mijn keto safe dingen had gehouden.

Vandaag was zo 1 van die dagen dat je zo zot doet de avond ervoor dat je de volgende dag opstaat met hoofdpijn en een dag gewoon op pauze wil zetten.

Ik heb dan ook vandaag niet veel gedaan, naar films kijken en lekker luieren in de zetel waren mijn hoogste prioriteiten.

Tot mijn verbazing kreeg ik nog veel gedaan, aangezien ik toch nog altijd mijn eten volledig keto en vers maakte en ik goed oplette wat ik at als snacks, terwijl mijn man naast mij zijn mond vol goot met chips, aangezien hij volgende week begint aan de keto lifestyle en nog rap eens gaat bingen op alles dat hij dan niet meer gaat kunnen eten.

Noten, een paar aardbeien en een heerlijke maaltijd waren dan ook aan de orde.

Een beetje meer vetten dan normaal met mijn heerlijke fat bombs en we waren nog altijd goed op weg.

Mijn man vroeg dan ook eens of ik het niet ambetant vond dat iedereen rond mij kon eten wat ze wouden en of ik daar geen last van had als het zo dicht in mijn buurt was.

Achter eens goed na te denken antwoordde ik uiteindelijk met “nee ik ben iemand die geheel mijn leven al last heeft van overgewicht en als dat het enige is dat ik moet opofferen dan is dat iets dat ik met veel plezier doe”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.