ziek verkouden - keto voor beginners - ketodieet eetdagboek vlaams belgieVandaag ben ik opgestaan met barstende koppijn en een goede dosis keelpijn.

Voor zomer te zijn is het bij mij veel meer alsof het herfst is maar dan zonder de koude.

Het meeste van de tijd ga ik dan ook naar buiten zonder een trui of vest en deze keer heeft mij dat de das om gedaan.

Ik ben dan ook redelijk ziek geworden. Anders dan de keto griep, die gemakkelijk kan verholpen worden met magnesium, potassium en, eventueel omega 3, en een goede dosis water en een beetje zout, kan deze ziekte alleen maar genezen met wat tijd en uitzieken.

Ik heb dan ook tot mijn spijt een goed zware verkoudheid opgelopen.

Maar dat betekent niet dat ik niet keto kan blijven. Ik ga alleen beter mijn best moeten doen om alternatieven te vinden op mijn thee met honing voor keelpijn…

Gelukkig krijg ik nog dingen van het huishouden in huis gedaan maar deze zijn ook een beetje op een laag pitje gezet voor nu.

Mijn man was ook terug gaan werken dus ik kon ook niet vragen voor hulp en hij zat ook in zijn 2de dag van keto en had het al lastig genoeg, dacht ik zo.

Gelukkig als mijn man thuis kwam wist hij me te vertellen dat hij niet te veel last had gehad van de keto griep en was dan ook zo lief om direct in de bres te schieten om mij te helpen.

Ik denk dat het wel een paar dagen gaat duren tegen ik beter ga zijn maar gelukkig het ik een heel comfortabele zetel om in te liggen en series te bing-watchen of een goed boek te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.