Keto Feestdagen Kerst Sinterklaas Recepten Uitdaging Wedstrijd Competitie Challenge - Keto voor Beginners - Ketovoor Feestdagen - Ketogeen dieet Decembermaand België NederlandZe komen er weer aan: De Feestdagen. Oftewel: de Decembermaand. Kerst is nog een tijdje weg (nog 87 dagen, om precies te zijn…), maar juist daarom is het nu een mooie tijd om alvast aan de slag te gaan met het maken van Feestdagen Lekkers!

Zeker met de kruidnootjes en andere Sinterklaas snoeperijen al in de winkels en de kerstdecoraties in de schappen, gaat het toch al kriebelen: hoe moet dat nou, met al dat Kerst en Sinterklaas lekkers in de decembermaand en mijn Keto Dieet?

Vandaar deze uitdaging…

De uitdaging

Onder de Keto voor Beginners lezers en volgers, bevinden zich veel mensen met een enorm kook- en baktalent. Juist naar deze mensen ben ik op zoek!!!

Keto Feestdagen Kerst Sinterklaas Recepten Uitdaging Wedstrijd Competitie Challenge - Keto voor Beginners - Ketovoor Feestdagen - Ketogeen dieet Decembermaand België NederlandOf je nou een lekkere keto-proof variant hebt voor kruidnootjes, gepaneerde kalkoen, kerstbrunch, kaasfondue, chocolade-ijs of kerstbrood: alles wat te maken heeft met feestelijke maaltijden of snoeperijen is van harte welkom!!!

Keto Feestdagen Kerst Sinterklaas Recepten Uitdaging Wedstrijd Competitie Challenge - Keto voor Beginners - Ketovoor Feestdagen - Ketogeen dieet Decembermaand België NederlandDeel jouw recept, inclusief foto, in onze Facebook groep met de hashtag #ketovoorfeestdagen en je neemt automatisch deel in deze Keto Feestdagen Uitdaging.

Heb je tien of meer fantastische recepten? Twijfel er dan niet aan om ze alle tien te delen. Hoe meer recepten, hoe meer kans. 🙂

 

In het kort:

Keto Feestdagen Kerst Sinterklaas Recepten Uitdaging Wedstrijd Competitie Challenge - Keto voor Beginners - Ketovoor Feestdagen - Ketogeen dieet Decembermaand België NederlandVerander jouw favoriete feestdagen recept in een keto-proof variant en deel het met de rest van ons Ketovoren. Het lekkerste recept wordt in onze Facebook groep gekozen en zal, naast een bijzondere eervolle vermelding, een Keto voor Beginners Notitieboek / Dagboek ontvangen.

Maar uiteraard gaat het om het spel en niet om de knikkers, zoals mijn vader altijd zei.

Deel (al) jouw ultieme, originele recept(en) in de Keto voor Beginners Facebook groep met de hashtag #ketovoorfeestdagen en wacht af…

De kleine lettertjes…

Keto Feestdagen Kerst Sinterklaas Recepten Uitdaging Wedstrijd Competitie Challenge - Keto voor Beginners - Ketovoor Feestdagen - Ketogeen dieet Decembermaand België NederlandDoor het delen van jouw recept ga je ermee akkoord dat deze, inclusief eventuele foto, door Keto voor Beginners gebruikt wordt voor publicatie. Het is dus van belang dat jouw recept origineel is en de foto jouw eigendom.
Mocht er eventueel in de toekomst financieel gewin met jouw recept en foto behaald worden, deel je daar uiteraard in mee. Je weet maar nooit of jouw recept ooit in een KvB bestseller komt te staan. 😉
Keto voor Beginners stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele copyright problemen.
Heb je hier vragen over, twijfel er dan niet aan om mij een mailtje te sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.