Hoofdpijn - Keto voor Beginners - Ketodieet Gezond AfvallenVandaag ben ik opgestaan met een barstende koppijn en pijn aan mijn spieren, een teken dat ik goed op weg ben.*

Veel zweten was ook weer van de partij maar dit stoorde mij niet te veel.

Bulletproof Kogelvrije Koffie - Ketodieet voor Beginners en Gevorderden - Ketoproof Ontbijt - DrankIk had geen zin voor te eten dus heb ik als ontbijt dan een bulletproof koffie gemaakt waar ik eerlijk gezegd wel moest aan wennen.

Voor de rest heb ik het menu gevolgd dat ik de dag ervoor had gedaan en een goede rustige dag genomen niet te veel beweging of inspanning behalve voor de normale huishoudelijke zaken.

Ik begon ook al meer te wennen aan de porties en de hoeveelheid vetten die ik moest binnen hebben.

Het was meer vermoeidheid waar ik met kampte en de constante dorst maar het feit dat dit zo was gaf mij hoop om verder te doen ik was op de goede weg.

Ik ben dan ook niet te laat in mijn bed gekropen en heb gelukkig goed geslapen.

 

Water - Keto voor Beginners - Gezond afvallen*Note van Sacha:
Als je hoofdpijn en spierpijn hebt gedurende het keto dieet, en genoeg vocht naar binnen krijgt, dan is het veelal een teken dat je een elektrolytentekort hebt. Elektrolyten zijn Magnesium, Potassium en Sodium. Dit kan eenvoudig en snel opgelost worden. Drink ‘s morgens en ‘s middags een mok bouillon (van blokjes of zelf getrokken) voor Sodium, eet zalm, tonijn, makreel, zaden, noten, 80% chocola en spinazie voor Magnesium en voor Potassium avocado’s, spinazie en champignons. Meer informatie over de keto-griep in dit artikel: Bijwerkingen – De Keto Griep

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.