Wat me opvalt achter ik ben begonnen met keto is dat het soms langer duurt tegen er een ziekte uitbreekt.

Wat ik hier mee bedoel is dat ik al een paar dagen het gevoel heb dat er een brok in mijn keel zit en dat ik denk dat mijn amandels ontstoken zitten maar dat de ziekte zelf maar niet uitbreekt.

Wat curieus is, ik vraag me dan af of mijn immuunsysteem eigenlijk sterk genoeg is om de ziekte tegen te houden maar niet om het te genezen of dat de ziekte gewoon minder erg is dan ik zou denken.

We gaan zien sowiezo gaat 1 van deze dagen de ziekte zijn kop opsteken en gaan we zien of ik het juist of fout had.

Gelukkig op dit moment is het er nog niet dus gaan we maar kijken of het mogelijk is om een deel van het huishouden te doen en  wat op te ruimen.

Omdat ik eigenlijk pas volgende week dinsdag stage begin te lopen heb ik nog wat tijd voor mezelf. De hond heeft een volledige dag liggen slapen gisteren dus die is nu springlevend en ik heb het gevoel dat de medicaties goed hebben aangeslagen.

Vandaag dan ook weer naar de winkel en we zijn al weeral bijna de dag voorbij.

Voorlopig is mijn leven nog altijd niet heel erg boeiend aangezien ik nog altijd een groot deel van de tijd thuis zit.

Wat misschien wel interessant is is dat Sacha nu ook een nootboekje heeft uitgebracht voor de website dat enorm interessant zou kunnen zijn om te kopen aangezien ik zelf een boekje heb waar ik ook constant alles in bij hou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.