Filmpje kijken - Keto voor Beginners - Ketodieet Gezond Afvallen eetdagboek

Vandaag was een heel normale dag eigenlijk.

Ik ben thuis gebleven met mijn man en we hebben samen een gehele dag gekeken naar films.

Ik ben dan ook wel nog altijd volledig keto gebleven maar dat viel goed vol te houden, ik had dan ook mijn butter bombs die ik de dag er voor had gemaakt en deze hielpen als ik een hongertje kreeg tijdens de film of zin had in een snack.

Vandaag heb ik mij wel moeten in houden om niet te zeuren aangezien mijn vriend constant kwam aanzetten met verschillende lekkernijen die hij had gevonden in de kasten om te eten terwijl we de film keken.

Ook had ik een nieuw recept geprobeerd een soort van jagersschotel maar zonder aardappelen tuurlijk en volledig keto vriendelijk .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.