Misselijk - Keto Griep Ketodieet Ketogeen Dieet Symptomen - Keto voor BeginnersIk ben ‘s morgens op gestaan met een enorm misselijk* gevoel, dus uiteraard had ik niet veel honger en had ik maar besloten voor opnieuw te vasten deze keer om mijn maag wat de tijd te geven om tot rust te komen.

Het was ook niet slecht om zo wat sneller in ketosis te geraken.

Uiteindelijk na een goede 2 dagen strikt mijn menu te volgen en de eerste dag te vasten, was ik wel eens benieuwd.

Was ik nu in ketosis ?

Dus dan maar op dat stokje plassen en tellen tot 15.

En tot mijn verbazing was ik al een goede hoeveelheid ketonen aan het aanmaken.

Super enthousiast ben ik dan direct naar mijn man gaan lopen met mijn potje en stokje in de hand om hem te tonen hoe goed ik al bezig was.

Ketonen meten Plasstrip - Keto voor Beginners - Ketogeen dieet Ketosis
©Catje

Mijn man moest wel even lachen toen hij mij zag aanlopen apetrots met mijn stokje in mijn hand vragend om een foto te trekken voor op de Facebook groep te zetten.

Mijn dag kon al niet meer stuk,  met geheel de dag er voor de keto-griep te hebben gehad kon mijn dag ook niet meer stuk.

Ik had dan ook weer volledig zin om er tegen aan te gaan en verder te doen, nu ging het beginnen en ik kon al niet wachten om te ontdekken hoe ik mij elke dag beter ging voelen.

Achter mijn 16 uren vast, ben ik dan ook weer aan mijn menu begonnen die ik volledig de week ging volgen.

Toch kijk ik elke dag uit naar mijn Chocolade Moo Moo, ik drink dat zo graag en dat is dan ook altijd mijn favoriete tijd van de dag.

*Note van Sacha: Misselijkheid in het begin kan veelal voorkomen worden door extra zout te gebruiken. Meestal wil een glas water met een theelepel zout erin opgelost al binnen 15 tot 30 minuten helpen tegen deze nare bijwerking.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.