Vandaag goed opgestaan met veel energie.

The Magic Pill - Documentaire - Netflix - Ketodieet Ketogeen DieetBen dan ook vandaag wat meer onderzoek beginnen doen achter het keto dieet en ben op aanraden van een vriend beginnen kijken naar de documentaire op netflix genaamd “The Magic Pill “.

Dit gaat wat dieper in op wat het ketogeen dieet is en wat kan doen voor mensen met bepaalde ziekte en hoe onze manier van eten drastisch zou moeten veranderen om sommige ziektes te kunnen bestrijden.

Boswandeling - Keto voor Beginners - Ketosis Ketogeen Dieet KetodieetHeb dan vandaag ook met de man voor de eerste keer gaan wandelen in het bos met de hond maar ik voelde inderdaad dat dit geen race had mogen zijn.

Het ging allemaal super maar ik merkte wel dat ik een snack had moeten mee nemen aangezien ik heel erg geïrriteerd begon te worden als ik honger kreeg.

Natuurlijk het moment dat ik gegeten had was dit dan weer in orde en was ik weer mijn blij zelf .

Ik begin nu ook mijzelf er enorm op te betrappen dat ik om de haverklap als ik niet goed weet of iets in het ketogeen dieet past, ik zoek het op google om zeker te zijn .

Voor de rest van de dag ben ik wel altijd heel energiek en goed gezind mijn man zegt  dan ook dat hij wel degelijk een verschil merkt in mijn humeur .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.