Vandaag eindelijk weegdag dus op de weegschaal en kijken of er iets in af gegaan.

Tot mijn verbazing was ik toch een goed 700 gram af gevallen waar ik wel blij met was maar zoals altijd kan het niet snel genoeg gaan.

Natuurlijk moest ik naast het vasten ook nog sporten zou dit natuurlijk sneller gaan maar als de luie persoon die ik ben heb ik daar natuurlijk geen zin in.

Ik heb dan ook mijn man aangesproken om power yoga te doen en hij vond dit een fantastisch idee.

Nu nog zien wanneer ik er werkelijk ga aan beginnen.

Ik heb dan ook geleerd dat het beter is om de omtrek van de buik te meten aangezien dit iets is dat eigenlijk ook aan geeft of je goed bezig bent.

Tot mijn verbazing om te leren heb ik eigenlijk in de opleiding geleerd dat het buikvet het eerste is om te gaan wat voor een vrouw perfect is.

Wie wil nu geen perfect platte buik ?

Ik heb me ook vandaag voor de eerste keer gewaagd aan een portie aardbeien die tot mijn grote verbazing zo zoet waren gewoon om je vingers van af te likken.

Mijn man was dan ook ‘s morgens er volledig met akkoord om samen met mij hetzelfde ontbijt te eten. Catje's Hond - Ketodieet voor Beginners - Keto Dagboek Eetdagboek

Voor de rest van de dag ben ik gaan wandelen met de hond en heb ik het zoals altijd rustig aan gedaan.

Persoonlijk begin ik de manier van eten en leven elke dag gemakkelijker te vinden, ik ben een echte Bourgondiër en de manier dat je eet op keto valt dan ook volledig in het vakje van genieten van de goede dingen in het leven.

Meer energie, beter helderheid in denkvermogen en gewichtsverlies zijn dan ook voordelen die zo leuk zijn om er bij te krijgen door deze levenskeuze.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.