Veranderingen

Keto verandering - ketodieet voor beginners - nederland belgiëWe willen allemaal wel iets veranderen aan onszelf. En er is altijd wel iets dat we anders willen in ons leven. Omgaan met hetgeen we willen veranderen, is niet altijd even makkelijk en we zullen de beste manier om het te laten gebeuren moeten ontdekken.
Veel mensen proberen de manier waarop ze eruit zien, hun gezondheid én hun gewicht te veranderen. De algehele gedachte is dat dit een enorme uitdaging is en dat er veel wilskracht bij nodig is.

Hoe vaak heb jij al een dieet geprobeerd en is het mislukt? Als je ook maar een heel klein beetje op mij lijkt is het antwoord waarschijnlijk “vaak”. Dit kan heel teleurstellend zijn.
Want het is moeilijk om te accepteren en te realiseren dat je niet het gewicht kunt bereiken wat je zou willen hebben. Of het lichaam en de gezondheid waar je altijd van gedroomd hebt.
Maar geloof me: met de juiste mindset, keto en eventueel een klein beetje hulp, kun je al jouw dromen waarmaken!

Positieve instelling

positieve mindset keto ketodieet voor beginners - nederland belgiëHet belangrijkste wat je zult moeten doen, is een positieve instelling vasthouden. En jezelf altijd voorhouden dat jij beter bent dan iemand die opgeeft. Jij bent de meest belangrijke persoon ter wereld. En het mooiste project waar je ooit aan zult werken. Geef dus al jouw energie en positiviteit aan deze manier van eten. Een positieve en goede instelling is een serieus onderdeel van het laten werken van het ketodieet.

Verzeker jezelf ervan dat je serieus bent in jouw gewichtsverlies, jouw gezondheid en de manier hoe je eruit ziet. Je moet weten dat er geen ruimte is om te falen. Niet deze keer. Je gaat het nu voor jezelf laten werken. Keto is een manier van eten met een ontzettend gevoel van verzadiging, geen honger en een prima resultaat. Dus je hebt alle kaarten in handen om deze dieet-ronde te gaan winnen!

Zelfs als je jezelf op dit moment in een negatieve plek in het leven bevindt, zul je keto met een positieve instelling moeten benaderen.

Onderliggende problemen

hulp problemen keto voor beginners nederland belgiëSoms lukt het ons niet om te slagen, omdat er andere dingen in ons leven spelen. Misschien zijn er diepe onderliggende problemen waar we moeilijk mee om kunnen gaan. Als dit zo is, zoek hier dan hulp voor en begin dan pas aan jouw keto-avontuur. Begin aan keto als jouw mindset helemaal goed is. Dan heb je de meeste kans van slagen.

Blijf gefocust

focus ketodieet voor beginners nederland belgiëGefocust blijven is ook super belangrijk. “Energy flows where attention goes”. Er zijn veel redenen waarom we oprecht moeten zijn en ons realiseren dat dit iets is wat we écht willen doen. Gedisciplineerd zijn is een must, ondanks dat keto heel makkelijk is! Keep calm and keto on, zeg maar. Gewoon doorgaan. Afvalplateau? Geen probleem. De weegschaal bepaalt niet of jij doorgaat of stopt. JIJ bepaalt dat. Gewichtsverlies is niet het enige voordeel van keto, weet je nog?

Duidelijkheid, planning en organisatie

Je zult duidelijk moeten weten wat je moet doen om jouw droom werkelijkheid te maken en het gewicht te krijgen wat je wilt hebben. Maak weekmenu’s. Maak boodschappenlijstjes om slechts één keer per week boodschappen te hoeven doen. Zorg voor Een Plan. Een Doel. Lees eventueel dit artikel (nog eens): Bereik Jouw Keto Doelstellingen Stap voor Stap

Luister naar jouw hart

bochtige weg veranderingen keto voor beginners nederland belgiëNeem de tijd om naar jouw hart te luisteren. Ben je klaar voor de uitdagingen die dit keto-avontuur voor je met zich mee gaat brengen? Zonder te falen? Gewoon doorgaan tot succes? Ben je fysiek en emotioneel in staat om deze uitdaging aan te gaan? Heb je op dit moment een flexibele mindset waarmee je in staat bent om bij te sturen als het niet lukt, in plaats van op te geven? Steun te zoeken in de Keto voor Beginners Facebookgroep als het even tegen zit? Of wellicht zelfs een coach in te schakelen als je er niet uit komt?

 Zorg ervoor dat je een plan hebt voor als het niet helemaal lukt. Een gedegen plan. Een blauwdruk waar je naar kunt grijpen als zich situaties voordoen die je zelf even niet in de hand lijkt te hebben.

Dieet-mislukking

balonnen blij leuk vrolijk keto succesverhaal ketodieet voor beginners nederland belgiëJe hebt al gefaald met vorige diëten. Falen is geen eng woord. Het geeft alleen maar aan dat er iets niet helemaal goed ging. Maak simpelweg gebruik van wat er mis ging en wat je ervan hebt geleerd. Analyseer waarom het mis ging, wáár het mis ging. Zorg voor een vangnet. Weet welke opties je hebt. Dit geldt overigens ook als het tijdens jouw keto-avontuur even mis dreigt te gaan…

Keto is, als je het eenmaal doorhebt, de aller makkelijkste en best vol te houden manier van eten voor wat betreft honger gevoelens én gewichtsverlies.

Geef jezelf genoeg tijd om jouw droom voor gewichtsverlies en een gezond lichaam waar te maken. Zorg voor reële verwachtingen. Raak niet van slag als er na drie weken een stilstand optreedt in het gewichtsverlies. Hou jouw blik op jouw einddoel. En gá ervoor.

Keto Succesverhaal

keto succesverhaal ketodieet voor beginners nederland belgiëOnthou dat je geen dieet-faal bent. Je bent een keto-succesverhaal (in ontwikkeling). Zolang je dromen hebt én doelstellingen voor jezelf maakt, ga je alles waarmaken! Trek lering uit het verleden. Leer, oriënteer, stel bij, wees flexibel, gedisciplineerd en gefocust.

Geef het jouw beste kans en hou de belangrijke dingen in het oog. Dit zal jou alle kracht geven die je nodig hebt om van jouw keto-avontuur een succes te maken.

Blijf positief, zelfs als het even tegen lijkt te zitten, en geef jezelf nooit op. Je bent geen mislukking zolang je alles geeft wat je hebt. Nooit.

Het is zoals Samuel Beckett al zei:
Ooit geprobeerd.
Ooit gefaald.
Geeft niet.
Probeer het weer.
Faal weer.
Faal beter.

Ik kan het zelf niet beter zeggen.

Op naar jouw keto succesverhaal. You got this! <3

Succes,
Sacha.
Keto en Falen - Ever Tried - Keto voor Beginners - Nederland België

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.